Om iMægler.dk

Kom bag firmaet

Tryg bolighandel gennem online markedsføring

iMægler.dk er din professionelle ejendomsmægler, som tilbyder køb og salg af alle typer boliger på hele Sjælland. Med mere end 10 års erfaring i branchen, garanterer jeg dig stor ekspertise og grundig vejledning gennem hele købs- eller salgsprocessen.

Jeg har blandt andet stor erfaring med køb og salg af ejendomme på Vestegnen, heriblandt i populære områder som: Ishøj, Greve, Vallensbæk, Rødovre, Hvidovre og Taastrup.

Her har jeg et stort netværk og et godt lokalkendskab, som giver et godt udgangspunkt for at hjælpe dig, når du skal købe eller sælge din bolig.

Hvad enten jeg skal være din foretrukne Ishøj ejendomsmægler, eller din personlige ejendomsmægler på Amager, er det vigtigt for mig at give dig stor tryghed i boligkøbet eller salget. Du modtager personlig service fra start til slut, med en løsning skræddersyet til dig.  

Jeg er altid klar til at vejlede dig i jagten på din drømmebolig, eller hjælpe dig med at sætte den helt rigtige pris på netop din ejendom.  

Find din drømmebolig: se alle mine boliger til salg
Er det tid til at sælge din bolig? læs mere om vurdering og salg

Jeg lever af glade kunder

Mine kunder vælger mig ofte efter anbefaling fra tidligere glade kunder. Jeg er stolt af, at mine tidligere kunder har lyst til at anbefale mig og jeg glæder mig til at byde nye kunder velkommen.
Læs udtalelser her

Tidligere kunder fremhæver blandt andet:

Stor tryghed gennem hele processen

Top professionel behandling

Stor hjælp med køberrådgivning

Super service og optimisme

Hurtigt salg af bolig

Samarbejdsaftaler

Ønsker du et samarbejde?
Kontakt: 28 25 98 89 eller kontakt@imaegler.dk

Realkreditinstitutter: BRFkredit
Forsikringsselskaber: Dansk Boligforsikring

Henvisninger

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Finansiering: BRFkredit
Forsikring: Dansk Boligforsikring

Medarbejdere

Jørgen Larsen
Indehaver / ejendomsmægler

Ricky Rønsbøl
Ejendomsmægler

Ønsker du at blive vores nye kollega?
Klik her, for at se om der er ledige jobs

Effektiv og personlig tilgang

[

Hos iMægler.dk har jeg en personlig tilgang til alle opgaver og du vil derfor have samme professionelle ejendomsmægler gennem hele købs- eller salgsprocessen. Du vil ikke blive mødt af trainees eller skiftende mæglere og vil derfor opleve en tryg relation med stor tillid til din personlige ejendomsmægler.

[

Jeg er effektiv, men ikke for travl til at der også er plads til rådgivning om alt hvad du måtte have behov for at vide. Jeg står altid til rådighed hvis der skulle opstå spørgsmål.

[

Et af mine ekspertiseområder er køberrådgivning, som er med til at give dig større tryghed i købet af din drømmebolig. Jeg hjælper dig med alt det praktiske, når det kommer til overblik og gennemgang af juridiske papirer.

Skræddersyet forløb

[

Der serveres ikke standardløsninger, men derimod et tilpasset salg til dig og dine behov. Målrettet annoncering er vejen til et effektivt salg og her er dine ønsker og behov i fokus.

[

Sammen vælger vi dine foretrukne digitale kanaler. Du kan for eksempel vælge markedsføring af din bolig gennem annoncering på Facebook eller andre sociale medier.

[

Du vælger, om du selv vil fremvise din bolig for potentielle købere, eller om du foretrækker at jeg fremviser ejendommen for dig.

Kort sagt – jeg giver dig en skræddersyet løsning. En løsning som er lavet specifikt til dig. Læs mere om vurdering og salg af din bolig. 

Jørgen Larsen

Ejendomsmægler / Indehaver

Hjælp til at finde en ny bolig?

En ny bolig er mere end blot et tag over hovedet. Derfor skal dit fremtidige hjem føles helt rigtigt i maven. Har jeg ikke en bolig der passer til dine behov, anbefaler jeg dig at oprette en søgeagent, så du får besked når den helt rette bolig er fundet til dig. Opret en søgeagent og få besked når jeg har fundet din drømmebolig.