Salgsvurdering

Effektivt & professionelt salg

Boligvurdering
– når din ejendom skal sælge

Hos iMægler.dk får du din boligvurdering helt uden omkostninger og jeg hjælper dig godt videre, med et personligt og effektivt salg af din bolig. Jeg sætter både villaer, rækkehuse og lejligheder til salg og jeg sælger professionelt og med et godt lokalkendskab.

Et selvstændigt og uafhængigt lokalt ejendomsmæglerfirma, der har over 10 års erfaring med formidling af fast ejendom.

iMægler.dk tilbyder et hurtigt, effektivt og professionelt salg, der starter med en salgsvurdering af din bolig. Salgsvurderingen er naturligvis gratis.

 

Din online ejendomsmægler

iMægler.dk sikrer dig en tryg bolighandel gennem online markedsføring på Boligsiden, Boliga, Facebook og Instagram.

Overvejer du at sælge, er det altid en god ide at begynde med en vurdering fra iMægler.dk. På den måde får du det mest præcise billede af den økonomiske side af din bolighandel.

Bestil en gratis salgsvurdering

Overvejer du at sælge, er det altid en god idé at starte med en vurdering fra iMægler.dk.
Så får du det mest præcise billede af den økonomiske side af din bolighandel.

Hvad enten der er tale om vurdering af hus, lejlighed eller rækkehus, giver jeg dig en kompetent vurdering af din bolig.

Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker at blive ringet op angående salgvurdering og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt. Ellers er du mere end velkommen til at kontakte mig på 28 25 98 89

Lad din bolig blive den næste under boliger til salg.

Få en gratis salgsvurdering af din bolig

Der kan være mange årsager til, at du vælger at sætte din bolig til salg. Måske har du brug for noget større eller mindre, eller måske har du behov for at flytte et sted hen der passer dig bedre geografisk.

Uanset hvad, er jeg klar til at hjælpe dig godt videre. iMægler.dk tilbyder et hurtigt, effektivt og professionelt salg, der starter med en salgsvurdering af din bolig. Salgsvurderingen er naturligvis gratis.

Med en gratis salgsvurdering kommer du godt fra start i dit boligsalg, så du kan komme hurtigt og trygt videre til det næste kapitel af dit liv.

Skal du købe ny bolig?
Så kan du med fordel gøre brug af min køberrådgivning.

Vurdering med godt lokalkendskab

Når jeg vurderer din bolig er det ikke kun med ejendommen i fokus. For når du sælger din bolig, sælger du også nabolaget, med alt hvad det indeholder af faciliteter og aktiviteter.

Lokalområdet er derfor en stor del af dit salg og derfor har jeg stort fokus på, at fremhæve det gode i netop dit lokalområde.

Jeg har stor erfaring med salg af ejendomme på Vestegnen, heriblandt i populære områder som: Ishøj, Greve, Vallensbæk, Rødovre, Hvidovre og Taastrup.

Her har jeg, med et godt lokalkendskab, et godt udgangspunkt for at sætte den rigtige pris på din bolig, samt at sikre et effektivt salg hvor alt det bedste ved dit lokalområde fremhæves.

> Læs mere om iMægler.dk og mine arbejdsområder

Hvad sker der efter boligvurderingen?

Din gratis salgsvurdering er første skridt i salget af din bolig. Når jeg har fundet frem til den rette pris, går vi sammen i gang med at aftale hvilket forløb, der er mest effektivt for salget af netop din ejendom.

Jeg sørger for et trygt og professionelt salg og står altid til rådighed til at vejlede dig om salget af din bolig. Hvis du har spørgsmål til salgsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Forberedelse af salget

  • Jeg rådgiver dig om hvilke tiltag der kan fremme salget af din bolig. Det kan eksempelvis være maling, ændret lyssætning m.m.
  • Jeg sørger for at alle relevante dokumenter bliver enten indhentet eller udarbejdet. Af vigtige rapporter kan blandt andet nævnes din tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning.

Salget gennemføres

  • En budrunde kan foretages, hvis du har flere potentielle købere.
  • Indgåelse af købsaftale, foretages med din køber efter eventuelle forhandlinger med købers rådgiver. Med udarbejdelsen af din købsaftale, bliver aftalen bindende.
  • Handelen berigtiges ved udarbejdelse og tinglysning af skøde.

Markedsføring

  • Sammen vælges de optimale digitale kanaler til Online Markedsføring, blandt andet Facebook, Instagram og Google Display. Derudover vil din ejendom altid blive eksponeret igennem boligportalerne Boligsiden, Boliga, og Keybo.
  • Salgsopstillingen udarbejdes. Her indgår relevante informationer om pris, areal, stand m.m. som er vigtige oplysninger for potentielle købere.
  • Boligen fremvises for potentielle købere. Du vælger om jeg skal fremvise din bolig for dig, eller om du foretrækker at stå for fremvisningen selv.

Boligen overleveres

  • Salget er gennemført og boligen overleveres til køberen. Du, køberen og din ejendomsmægler mødes for at overdrage nøglen og foretage aflæsning af målere m.m.
  • Refusionsopgørelsen udarbejdes, så du er sikret at alle udgifter kun tilhører dig indtil datoen for overdragelsesdagen, hvor dit provenu bliver frigivet.

Jørgen Larsen

Ejendomsmægler / Indehaver

Hjælp til at finde en ny bolig?

En ny bolig er mere end blot et tag over hovedet. Derfor skal dit fremtidige hjem føles helt rigtigt i maven. Har jeg ikke en bolig der passer til dine behov, anbefaler jeg dig at oprette en søgeagent, så du får besked når den helt rette bolig er fundet til dig. Opret en søgeagent og få besked når jeg har fundet din drømmebolig.