Kundeudtalelser

Glade kunder er de bedste kunder

“Salget af min lejlighed gik over al forventning, idet Jørgen fra iMægler fik den solgt til en flot pris på godt to uger.
Gennem hele forløbet har samarbejdet været virkelig positivt og Jørgen har hele tiden været tilgængelig med god service og vejledning. Desuden var salæret markant billigere end hos andre ejendomsmæglere.
Mine varmeste anbefalinger!”

– Astrid M. B. Rasmussen sælger af Prags boulevard 44 3. th

“Jeg kan varmt anbefalde Jørgen som ejendomsmægler, han solgte vores lejlighed på en måned, og gav en super service igennem hele salget”

– Fakri

Jægerbuen 24 1. th, 2635 Ishøj

“Jeg kan varmt anbefale Imægler når ejendommen skal sælges. Jørgen er top professionel, forstår at en ejendomsmægler skal være aktiv søgende efter købere, og gøre opmærksom på sin “vare” i de rette kanaler. Jørgen har formået på den korte salgsperiode hvor han havde mit hus til salg, at have flere positive fremvisninger end de foregående mæglere havde på 3 år. Det var ikke en nem opgave han var sat på, men han fik alligevel huset solgt på meget kort tid. Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Imægler når ejendommen skal sælges”

– Ann-Beth

Enggårdsvej 1, 2640 Hedehusene

“Vi har som førstegangskøbere af hus haft stor fornøjelse af samarbejdet med Jørgen. Han har som vores faglige rådgiver vejledt os trygt igennem hele processen med huskøb og har ydermere taget sig tid til at undersøge og besvare vores mange spørgsmål – også dem, hvor han kunne have sendt os videre. Hvis man ønsker en rådgiver, der formår at leve sig ind i ens situation og vejlede ud fra den, så er Jørgen den helt rigtige. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Jørgen”

– Mickey & Betina

“Danmarks bedste køberrådgiver ! Fantastisk hjælp og tryghed som du har givet os, vi er evige taknemmelige og glade for din hjælp og støtte”

– Servan & Halime Kara

“I forbindelse med min nyelige gennemførte hushandel har jeg anvendt iMægler, jeg har fået en professionel behandling og har følt mig velinformeret og tryg igennem hele forløbet. Jeg kan klart anbefale Jørgen Larsen / iMægler”

– Finn

“Jeg fik anbefalet Jørgen fra Imægler.dk af en ven, Jørgen har fra start leveret en super service og optimisme, været tilgængelig og hjælpsom gennem hele salget, så jeg har følt med trykke hænder hos Jørgen – Kan kun varmt anbefalede iMægler.dk
”

– Kerim

Jægerbuen 20 2 th, 2635 Ishøj

“Jørgen Larsen har fuldt levet op til alle mine forventninger som køberrådgiver. han har gennem hele forløbet reageret hurtigt og hensigtsmæssigt, hvilket giver en stor tryghed og tillid. Jeg vil til en hver tid anbefale Jørgen. Så alt i alt, en virkelig god oplevelse for mig. Derudover rigtig god pris”

– Murat

“Yderst god service, god til at informere under forløbet, nem at komme i kontakt med. Solgte min lejlighed på 7 dage fra da den ramte nettet. Kan varmt anbefale iMægler.dk”

– Dennis

Vejlebrovej 87 1. lejl. 93, 2635 Ishøj

“Jeg har i forbindelse med et bolig køb, benyttet mig af køberrådgiver Jørgen Larsen som min bank havde anbefalet mig. Jeg blev ret hurtigt kontaktet telefonisk af Jørgen Larsen, ang. hvordan og hvorledes han ville hjælpe mig med mit boligkøb. Jeg har fra første telefonsamtale følt mig hørt, fået besvaret mine mange spørgsmål, samt med et “Du ringer bare, ligemeget hvad”. Det har været utroligt betryggende, når det for mig har været mit første boligkøb. Jeg er løbende blevet informeret af Jørgen Larsen, om mit boligkøb, hvilket har gjort, at jeg har kunne følge med og følt mig tryg. Jeg er altid blevet mødt af professionalisme, altid en hurtig tilbagemelding, enten telefonisk eller pr. mail. Jeg har til familie, venner og omgangskreds anbefalet Jørgen Larsen som køberrådgiver i forbindelse med boligkøb”

– Minni

“Jørgen har solgt en lejlighed og et hus for mig. De blev begge solgt super hurtigt solgt og til en god pris Jeg har været meget glad for hans service. Han er god til at informere undervejs, og hjælpe hvis det behøves. Jeg kan kun varmt anbefale iMægler.dk/Jørgen”

– Maria

Vejlebrovej 30B & Gildbrovej 49 st. lejl. 172

Jørgen Larsen

Ejendomsmægler / Indehaver

Hjælp til at finde en ny bolig?

En ny bolig er mere end blot et tag over hovedet. Derfor skal dit fremtidige hjem føles helt rigtigt i maven. Har jeg ikke en bolig der passer til dine behov, anbefaler jeg dig at oprette en søgeagent, så du får besked når den helt rette bolig er fundet til dig. Opret en søgeagent og få besked når jeg har fundet din drømmebolig.