Find bolig

Boliger sat til salg

Her finder du de villaer, lejligheder og rækkehuse, som jeg har til salg netop nu. Måske finder du din personlige drømmebolig her!

Jeg ved, at et boligkøb er en personlig process. Derfor modtager du også personlig rådgivning gennem hele dit køb af bolig, da jeg gerne vil hjælpe dig sikkert og trygt gennem alle aspekter af handelen.

Jeg har 10 års erfaring indenfor branchen og er derfor klædt godt på, til at hjælpe dig med at finde boligen der passer til dine ønsker.

Udvid din søgning

For at specificere din søgning, skal du klikke på knappen “Udvid søgning” her på siden, lidt længere nede.

Fra ‘bolig til salg’ til dit hjem

Der ligger meget mere i et boligkøb end blot at få tag over hovedet. Når du er på udkig efter en ny bolig, er det ofte med idéer og drømme for fremtiden og dette danner vores bolig i høj grad rammerne for.

Derfor er det vigtigt at der ikke bare er tale om en bolig, men et sted du kan forestille dig at kalde ‘hjem’. Hvad enten det er dit første hjem, et hjem med plads til at stifte familie, eller et hjem efter børnene er fløjet fra reden.

Jeg vil med glæde rådgive dig om, hvilke af mine boliger, der kan danne rammerne om dit fremtidige hjem. Kontakt mig og lad os tage en snak om dine behov.

Udvid søgning
4.995.000 kr.

Landlyst Vænge 59
2635 Ishøj

Villa
Åbent hus
Søndag d. 24/09 kl. 13:45 - 14:05
Bolig areal
207m2
Værelser
6
1.895.000 kr.

Vejledalen 50, 1. TH
2635 Ishøj

Ejerlejlighed
Åbent hus
Søndag d. 24/09 kl. 14:15 - 14:35
Bolig areal
63m2
Værelser
3
2.950.000 kr.

Rypehusene 78
2620 Albertslund

Rækkehus
Bolig areal
108m2
Værelser
4

Jeg hjælper dig trygt gennem dit boligkøb

Det er en stor beslutning at købe en bolig og det kan hurtigt virke som en uoverskuelig process, med mange vigtige overvejelser undervejs. For at gøre processen lettere for dig, tilbyder jeg dig professionel sparring med køberrådgivning.

[
Gennem køberrådgivning giver jeg dig blandt andet juridisk rådgivning og hjælper dig med at få et godt overblik over de vigtige detaljer, i forbindelse med dit køb.
[
Jeg læser det med småt og sørger for at du kommer bedst muligt igennem alle boligkøbets aspekter.
[
Jeg hjælper dig med at gøre bekymringerne om juridiske papirer mindre og sørger for at du kan læne dig tilbage og nyde købet af din drømmebolig.

Har jeg din drømmebolig til salg? – Bestil en fremvisning!

Når du går på opdagelse i mine annoncer under boliger til salg, vil du få en god idé om hvorvidt en af mine boliger kan være dit kommende drømmehjem.

Men for at finde ud af om det føles helt rigtigt, bør du selvfølgelig se boligen i virkeligheden.

Jeg viser dig gerne flere forskellige boliger, så du kan finde den der giver dig den helt rigtige mavefornemmelse.

5
Ring og bestil en fremvisning af en af boligerne

Skal din nuværende bolig sættes til salg?

Jeg hjælper dig godt videre, med et personligt og effektivt salg af dit hus. Jeg sælger både villaer, rækkehuse og lejligheder og inddrager alle faktorer for at sætte den helt rigtige pris på din ejendom.

Med stor professionalisme og godt gammeldags købmandskab, opnår vi sammen det bedste resultat for netop dig.

Lad din bolig blive den næste af mine boliger til salg!

5
Få en gratis salgsvurdering

Er der ikke en bolig til salg der opfylder dine krav?

Så kan du med fordel oprette en søgeagent, så du kan blive kontaktet, når jeg sætter ejendomme til salg, der passer personligt til dig.