Kampagnetilbud for

Vejlegårdsparken & Gammelgårds Allé

Fast salær på 35.000,-

For boliger i Vejlegårdsparken og på Gammelgårds Alle – kun i april måned

Vejlegårdsparken og Gammelgårds Allé i Vallensbæk er populært – hvilket betyder mange købelystne kunder. Derfor har vi valgt at lave et godt tilbud, hvor du kan få fast salær til kun 35.000 kr. og det er selvfølgelig inkl. dokumentomkostninger, markedsføring og den altid gode personlige service.

10 års erfaring inden for branchen

Giver dig tryghed i boligsalget

En mægler med et grundigt lokalkendskab

Personlig betjening og fleksibelt sagsforløb

jørgen larsen

Jørgen Larsen

Ejendomsmægler / Indehaver

jørgen larsen

Lokal ejendomsmægler med 10 års erfaring

Hos iMægler.dk får du både 10 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og et ekstremt stærkt lokalkendskab. Lige præcis de to ting hjælper dig godt videre, med et personligt og effektivt salg af din bolig.

Jeg kan hjælpe dig med at få den;

 • bedste pris for din bolig
 • ønskede overdragelse
 • mindst mulige liggetid
 • tryghed du har behov for gennem processen

Bestil en gratis salgsvurdering

Har du en bolig i Vejlegårdsparken eller på Gammelgårds Alle? Og er du nysgerrig for at høre, hvad jeg mener, den kan indbringe dig? Så udfyld formularen herunder og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Hvad sker der efter boligvurderingen?

Din gratis salgsvurdering er første skridt i salget af din bolig. Når jeg har fundet frem til den rette pris, går vi sammen i gang med at aftale hvilket forløb, der er mest effektivt for salget af netop din ejendom.

Jeg sørger for et trygt og professionelt salg og står altid til rådighed til at vejlede dig om salget af din bolig. Hvis du har spørgsmål til salgsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte mig.

1) Forberedelse af salget

 • Jeg rådgiver dig om hvilke tiltag der kan fremme salget af din bolig. Det kan eksempelvis være maling, ændret lyssætning m.m.
 • Jeg sørger for at alle relevante dokumenter bliver enten indhentet eller udarbejdet. Af vigtige rapporter kan blandt andet nævnes din tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning.

2) Markedsføring

 • Sammen vælges de optimale digitale kanaler til Online Markedsføring, blandt andet Facebook, Instagram og Google Display. Derudover vil din ejendom altid blive eksponeret igennem boligportalerne Boligsiden, Boliga, og Keybo.
 • Salgsopstillingen udarbejdes. Her indgår relevante informationer om pris, areal, stand m.m. som er vigtige oplysninger for potentielle købere.
 • Boligen fremvises for potentielle købere. Du vælger om jeg skal fremvise din bolig for dig, eller om du foretrækker at stå for fremvisningen selv.

3) Salget gennemføres

 • En budrunde kan foretages, hvis du har flere potentielle købere.
 • Indgåelse af købsaftale, foretages med din køber efter eventuelle forhandlinger med købers rådgiver. Med udarbejdelsen af din købsaftale, bliver aftalen bindende.
 • Handelen berigtiges ved udarbejdelse og tinglysning af skøde.

4) Boligen overleveres

 • Salget er gennemført og boligen overleveres til køberen. Du, køberen og din ejendomsmægler mødes for at overdrage nøglen og foretage aflæsning af målere m.m.
 • Refusionsopgørelsen udarbejdes, så du er sikret at alle udgifter kun tilhører dig indtil datoen for overdragelsesdagen, hvor dit provenu bliver frigivet.

Hjælp til at finde en ny bolig?

En ny bolig er mere end blot et tag over hovedet. Derfor skal dit fremtidige hjem føles helt rigtigt i maven. Har jeg ikke en bolig der passer til dine behov, anbefaler jeg dig at oprette en søgeagent, så du får besked når den helt rette bolig er fundet til dig. Opret en søgeagent og få besked når jeg har fundet din drømmebolig.